Sex prije braka
3 posters
Stranica 1 / 1.
Što mislite o sex prije braka
Sex prije braka
Eto nekada u doba moji roditelja bilo bi nemoralno imati sex prije braka,danas nije sex nemoralan nego je moderan.Kakve vi imate predrasude o sex prije braka ili ih nemate smatrate da je to prirodna potreba.
Beba- Legenda foruma
Re: Sex prije braka
O Ovome sam davno prestao razmisljati. Mislim da sex ne treba vezati uz brak. Postoji mnogo parova koji cijeli zivot zive zajedno, ali nisu u braku. Kod mladih osoba trebalo bi to pitanje vezati s fizickom i emotivnom zrelosti obadva partnera.
Stiv- Admin
Ja smatram, da svako za sebe pojedinacno mora odluciti za da ili ne. Samo nevolim ako radi toga se na nekoga vrsi pritisak.
Holidej- Legenda foruma
Mislim da su mnogi brakovi mnogo uspješniji ako nevinost nije bila preduslov za brak.Bolje se dvoje upoznaju ako stupe u odnose prije braka.
Beba- Legenda foruma
Ja nekontam što je bolje možda je bolje kad se uđe nevin u brak jer onda nećeš nikad znati jel ima boljeg sex od tog koji čovjek ima trenutno
Beba- Legenda foruma
Predbračni seks...
Grešno je šareno a rijetko kad bezgrešno.
Jedino se čvrsta veza može nositi sa svim konzekvencama koje seksualni odnosi za sobom povlače.
Grešno je šareno a rijetko kad bezgrešno.
Jedino se čvrsta veza može nositi sa svim konzekvencama koje seksualni odnosi za sobom povlače.
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.