Kafana - Non-stop radimo
+18
slatka
sam
kopaonik
Bosanka
kupina
jaran
Malena
roki
zone
Kimi
Beba
prolaznik
beca
dzejdzej
miki39
Holidej
Lili
Stiv
22 posters
Stranica 36 / 36.
Stranica 36 / 36. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Re: Kafana - Non-stop radimo
uno je napisao/la:I uz ćašu rujnog vina sjećam se prošli dana.
Da lijepi dana se sjeca svako rado.
Holidej- Legenda foruma
hahahahaha pa to je bijo racun bez krcmaraAnima je napisao/la:E ko je poceo pjevati taj neka plati i moje pice...
nemoj se sikirat
pa gde si ti meni rode moj....
uno
uno je napisao/la:hahahahaha pa to je bijo racun bez krcmaraAnima je napisao/la:E ko je poceo pjevati taj neka plati i moje pice...
nemoj se sikirat
Ooo vidi roda mog mi u mene..pa znaci jos Mujo telegrame raznosi hahaha..Ja, jesi brz da neplatis haha..
Anima- Forumaš
Anima je napisao/la:uno je napisao/la:hahahahaha pa to je bijo racun bez krcmaraAnima je napisao/la:E ko je poceo pjevati taj neka plati i moje pice...
nemoj se sikirat
Ooo vidi roda mog mi u mene..pa znaci jos Mujo telegrame raznosi hahaha..Ja, jesi brz da neplatis haha..
Evo ja castim dobrovoljno ove rodjake
Holidej- Legenda foruma
Vidi frajera on casti, ko pili caj bez secera
dok sam pijo stok-kolu a mezetijo pivom niko da se podrpa po đepu...
uno
Nemogu uvjek , moras i ti kosto ti kase rod , barem kad su veliki racuni. Ipak se radi sad za EVRICEuno je napisao/la:Vidi frajera on casti, ko pili caj bez secera
Holidej- Legenda foruma
Danas sam prosao pored Jasenice, bas sam razmisljao o Prolazniku, kad ono on je tu kao Uno
Stiv- Admin
Dobar vecer Mujo. Moze jedna Kava i jedan Jeger nakon toliko vremena.
Lili- Legenda foruma
To rodeeeeeeeeeLili je napisao/la:Dobar vecer Mujo. Moze jedna Kava i jedan Jeger nakon toliko vremena.
Holidej- Legenda foruma
I ja bi jedan dupli stok i kafu ..platice ko ne voli platit .-)
Anima- Forumaš
Ako ce on platit mozem i ja stok -kolaAnima je napisao/la:I ja bi jedan dupli stok i kafu ..platice ko ne voli platit .-)
Holidej- Legenda foruma
Holidej je napisao/la:Ako ce on platit mozem i ja stok -kolaAnima je napisao/la:I ja bi jedan dupli stok i kafu ..platice ko ne voli platit .-)
haha Holi daj ti nama onda samo kafu..znas ti roda mog sad ce on dici kuknjavu ..izace nam na nos stok
Anima- Forumaš
Ma ja ,to je sigurno, kavicaAnima je napisao/la:Holidej je napisao/la:Ako ce on platit mozem i ja stok -kolaAnima je napisao/la:I ja bi jedan dupli stok i kafu ..platice ko ne voli platit .-)
haha Holi daj ti nama onda samo kafu..znas ti roda mog sad ce on dici kuknjavu ..izace nam na nos stok
Holidej- Legenda foruma
Slabo nesto ovdje kod Muje . Ajd mozda ce za vikend biti malo vise guzve.
Lili- Legenda foruma
Rode slobodno uzmi na moj racun.Holidej je napisao/la:Hocu piceeeeeeeeeeee
Lili- Legenda foruma
Tri prijetelja dodju u Hotel. Recepcionar im kaze da trokrevetna soba kosta 30€. svaki od prijetelja dadne po 10€. Kasnije se recepcionar sjeti da soba kosta 25€ pa posalje pomocnika da im vrati 5€. Pomocnik ne znajuci podijeliti 5€ na tri osobe dadne im svakom po 1€, a sebi zdrazi 2€.
To znaci da je svaki od prijetelja platio sobu po 9€ (3x9=27€). Pomocnik je zadrzao 2€ (27+2=29) Gdje je sad 1€. Kako je nestao?
Tko zna?
Propo Mujo nezna racunat
Lili mucka sa svojim rodom
To znaci da je svaki od prijetelja platio sobu po 9€ (3x9=27€). Pomocnik je zadrzao 2€ (27+2=29) Gdje je sad 1€. Kako je nestao?
Tko zna?
Propo Mujo nezna racunat
Lili mucka sa svojim rodom
prolaznik- Stariji forumaš
E pa prolaznik jesi nasao gdje ces zadavati matematicke zadatke. Pa covjece u kafani se pjeva, pije, place i ubija, samo se neracuna.
E sad posto nisam jos nista pila da ti odgovorim na ovo tvoje pitanje, tj.zadatak.
Prvo , nemoze se racunati, u prvom dijelu glavnica je 30 eura, i to trazis i na kraju.
Drugo, sobu tri prijatelja nisu platili po 9, eura, posto je soba kasnije kostala, 25 znaci mora se racunati od te glavnice.
Njima je vraceno, po jedan, euro, ali od glavnice 25, i svaki dobije po jedan euro nazad, ispane da su platili 28, i ona dva eura to je sakriveno
su tacno 30, sto si na pocetku imao. Onaj jedan euro sto se trazi je da malo, ovima koji su vise pili zamuti ionako slabo pamcenje.
Znaci pocetak i kraj stimaju, .....samo tvoja racunica NE. .
Lakse receno, citava zavrzlama nastaje tamo, gdje soba kosta 30, a ustvari kosta 25 .
I zato svi trebaju racunati od te glavnice.
E sad posto nisam jos nista pila da ti odgovorim na ovo tvoje pitanje, tj.zadatak.
Prvo , nemoze se racunati, u prvom dijelu glavnica je 30 eura, i to trazis i na kraju.
Drugo, sobu tri prijatelja nisu platili po 9, eura, posto je soba kasnije kostala, 25 znaci mora se racunati od te glavnice.
Njima je vraceno, po jedan, euro, ali od glavnice 25, i svaki dobije po jedan euro nazad, ispane da su platili 28, i ona dva eura to je sakriveno
su tacno 30, sto si na pocetku imao. Onaj jedan euro sto se trazi je da malo, ovima koji su vise pili zamuti ionako slabo pamcenje.
Znaci pocetak i kraj stimaju, .....samo tvoja racunica NE. .
Lakse receno, citava zavrzlama nastaje tamo, gdje soba kosta 30, a ustvari kosta 25 .
I zato svi trebaju racunati od te glavnice.
Lili- Legenda foruma
Stranica 36 / 36. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Stranica 36 / 36.