Cestitke Vjerskih i Medjunarodnih praznika
+9
kopaonik
prolaznik
kupina
Beba
Lili
miki39
jaran
Stiv
Holidej
13 posters
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cestitke Vjerskih i Medjunarodnih praznika
Svim mojim prijateljima i članovima ovog foruma želim čestitati Badnje veče i sutrašnji veliki praznik Božić,vama i vašim porodicama nek je sretno i da se provedete u zdravlju i veselju.
Beba- Legenda foruma
Beba je napisao/la:Svim mojim prijateljima i članovima ovog foruma želim čestitati Badnje veče i sutrašnji veliki praznik Božić,vama i vašim porodicama nek je sretno i da se provedete u zdravlju i veselju.
Takodje i odnas , a tebi bebo jedno veliko HVALA!
Holidej- Legenda foruma
Ide Bozic....idu dani sveti,da se bogat siromaha sjeti,da obidje zdrav bolesnoga,da veseo tjesi zalosnoga,da se sretnik s nesretnikom druzi,obracenom da se ruka pruzi,zavadjeni svi da se pomire i da LJUBAV BOZJU svijetom sire,da dostojno docekamo KRISTA i njegovi budemo doista.SRETAN BOZIC!!!!!!!!
miki39- Stariji forumaš
Zahvaljujem se na cestitkama za Bozic u svoje ime i ime onih clanova koji taj praznik slave. Jedno veliko HVALA
Stiv- Admin
U dalekom gradu u zimskoj noci Isus spasitelj otvori oci. Od radosti i srece andjeli zapalise svijece a jedan od njih rece: Sretan Božić i mnogo srece!!!
Lili- Legenda foruma
Svima koji danas slave zelim Sretan Bozic.
prolaznik- Stariji forumaš
Svima,ali bas svima SRETNA NOVA GODINA!!!!!!!!! PUNO ZDRAVLJA,LJUBAVI I MIRA U DUSI!!!!
VOLI VAS VASA BOSANKA!!!!
Bosanka- Stariji forumaš
Ja nisam ptica i ne znam da letim,sve što mogu to je da vas se sjetim,nisam ni dobra vila i nemam njene moći,da vam ispunim želje u ovoj novogodišnjoj noći,nisam ni djed mraz da poklone dijeli ,al sam vaša članica foruma koja vam sve najljepše za novu godinu želi.
Beba- Legenda foruma
Beba je napisao/la:Ja nisam ptica i ne znam da letim,sve što mogu to je da vas se sjetim,nisam ni dobra vila i nemam njene moći,da vam ispunim želje u ovoj novogodišnjoj noći,nisam ni djed mraz da poklone dijeli ,al sam vaša članica foruma koja vam sve najljepše za novu godinu želi.
Hvala puno!!!
Sretna Nova Godina i od nas!!!
Holidej- Legenda foruma
Pravoslavnim vjernicima sretan Bozic. Hristos se rodi!
Bosanka- Stariji forumaš
Posjetiocima pravoslavne vjeroispovijesti Sretan Bozic. Hristos se rodi
Stiv- Admin
Hvala lijepa u svoje osobno ime,i ime ostalih forumasica dok ne stignu da same prokomentarisu ovu lijepu gestu.
Bosanka- Stariji forumaš
Wow ! ! ! Hvala Holidej ,,, prekrasna ruza....
V E R I C A 80- Stariji forumaš
miki39 je napisao/la:
SRETAN USKRS!!!
I od mene sve naj bolje!!!
Holidej- Legenda foruma
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 4 / 6.