pozdrav svima
+11
prolaznik
Bosanka
V E R I C A 80
Beba
zone
miki39
Lili
Holidej
marina
Stiv
rollex78
15 posters
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
pozdrav svima
Ja sam iz Hrvatske
slučajno sam naišao na ovaj forum..ime ovog sela mi se učinilo poznato,i kad sam malo pogledao videa ...to je to
Vaše selo je odmah do Gorica.a tamo sam proveo divne trenutke i vrlo bih rado naišao koji puta....e sad imam par pitanja:
-dali su se ljudi vratili u Gorice
-dali ima itko na forumu da živi u Donjem Rahiću pa da mi provjeri dali ima itko od mojih prijatelja u Goricama(Vidaković)
-u sjećanju mi je ostala kavana (ne mogu se sjetiti imena vlasnika)u Goricama
čestit Božić svima
slučajno sam naišao na ovaj forum..ime ovog sela mi se učinilo poznato,i kad sam malo pogledao videa ...to je to
Vaše selo je odmah do Gorica.a tamo sam proveo divne trenutke i vrlo bih rado naišao koji puta....e sad imam par pitanja:
-dali su se ljudi vratili u Gorice
-dali ima itko na forumu da živi u Donjem Rahiću pa da mi provjeri dali ima itko od mojih prijatelja u Goricama(Vidaković)
-u sjećanju mi je ostala kavana (ne mogu se sjetiti imena vlasnika)u Goricama
čestit Božić svima
rollex78
pozdrav
Drago mi je da ste me prihvatili,
Sad baš nemam dovoljno vremena ,ali već ću se ja javiti.
marina
Re: pozdrav svima
marina je napisao/la:Drago mi je da ste me prihvatili,
Hallo Marinaaaaaaa, i ti propisala bas mi je drago!!
Holidej- Legenda foruma
Hvala na dobrodošlici Holidej i Stiv ono pravo domaćinski,heheee...
još bolje vas našao...
Forum mi poprilično kvalitetno izgleda,iako nisam imao vremena sve pregledat ali kad stignem,svakako da hoću.
Za jedanputa imate čestitke a kad i koliko stignem svakako da ću nastojat pomoć u izgradnji još boljeg i zanimljivijeg FORUMA.
još bolje vas našao...
Forum mi poprilično kvalitetno izgleda,iako nisam imao vremena sve pregledat ali kad stignem,svakako da hoću.
Za jedanputa imate čestitke a kad i koliko stignem svakako da ću nastojat pomoć u izgradnji još boljeg i zanimljivijeg FORUMA.
Gost- Gost
ja uvijek kasnim....po obicaju
Andro dobro nam doso...ko u svojoj kuci osjecaj se
to gazda porucuje
Andro dobro nam doso...ko u svojoj kuci osjecaj se
to gazda porucuje
zone- Mlađi član
Ha baš se nasmija kako nađe i ovu Vatrenu,A što baš ja da vas upoznam sa njima Antilopa sam bila već na forumu gdje je pisala Verica,a ova Vatrena bila sam ja dok se nisam ohladila i pretvorila u Bebu na spram pameti . Eto Andre upoznat si sa njima trema .
Beba- Legenda foruma
Beba je napisao/la:
Ha baš se nasmija kako nađe i ovu Vatrenu,A što baš ja da vas upoznam sa njima Antilopa sam bila već na forumu gdje je pisala Verica,a ova Vatrena bila sam ja dok se nisam ohladila i pretvorila u Bebu na spram pameti . Eto Andre upoznat si sa njima trema .
A ja sam bogme sve tri osjetijo na svojoj kozi. heheheh
Holidej- Legenda foruma
Pozdrav svima,a posebno Stivu zbog podrske,Holideju sto mi je napisao da me cekate na starom mjestu kad god dodjem,i to u vrijeme kad mi je najteze bilo i Bebi koja je lutajuci forumom zapitala se,to jest zabrinula zasto li je Bosanka morala otici.
Bosanka- Stariji forumaš
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 1 / 5.