pozdrav svima
+11
prolaznik
Bosanka
V E R I C A 80
Beba
zone
miki39
Lili
Holidej
marina
Stiv
rollex78
15 posters
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: pozdrav svima
Hajd..znaci do mene sve....ojjjjjjj..ja corava ne vidim vas, pa jer mi to pred narodom govoris haha
Anima- Forumaš
Holidej je napisao/la:Pozdrav nasoj Animi i Unu i naravno i sledecim gostima
Hei Holi care...ma vidi se ko je dobar domacin..ma kada, ma koje doba da je vrata za prijatelje otvara..Pozdrav
Anima- Forumaš
Anima je napisao/la:Holidej je napisao/la:Pozdrav nasoj Animi i Unu i naravno i sledecim gostima
Hei Holi care...ma vidi se ko je dobar domacin..ma kada, ma koje doba da je vrata za prijatelje otvara..Pozdrav
Sa dobrim ljudima uvjek se dobro osjecam , imas veliki pozdrav od Golubice.
Holidej- Legenda foruma
Holidej je napisao/la:Anima je napisao/la:Holidej je napisao/la:Pozdrav nasoj Animi i Unu i naravno i sledecim gostima
Sa dobrim ljudima uvjek se dobro osjecam , imas veliki pozdrav od Golubice.
Hej...pozdravi mi Golubicu ..cokic maksuz..
Anima- Forumaš
Ja vec se odviko od ljubljena kako te nije bilo , reda prionit na taj slatki poso.
Holidej- Legenda foruma
Holidej je napisao/la:Ja vec se odviko od ljubljena kako te nije bilo , reda prionit na taj slatki poso.
Deder tog posla da si se objerucke prihvatio...pa opet i jos i jos..al nemoj pretjerat da nam kafa iskipi..haha
Anima- Forumaš
Anima je napisao/la:Holidej je napisao/la:Ja vec se odviko od ljubljena kako te nije bilo , reda prionit na taj slatki poso.
Deder tog posla da si se objerucke prihvatio...pa opet i jos i jos..al nemoj pretjerat da nam kafa iskipi..haha
Kava vec u djezvi , nema ze zancije samnom gotova. Znas nije meni taj poso mrzak al nekad mi treba razlog da je napadnem , a ona bas voli kad kazem ovo ti je poljubac od Anime ,pa me nepusta,pa nepusta i tako da se srusim snogu .
Holidej- Legenda foruma
Pozdrav svima mojim starim Forumasima. Kako je lijepo vidjeti da niste zaboravili ovaj oblik komunikacije. Forum sam sacuvao u sjecanje na jednog Andjelcica koji je napravio ovaj Forum a sada nas gleda mozda sa onoga svijeta. R.I.P
Stiv- Admin
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.