Kafana - Non-stop radimo
+18
slatka
sam
kopaonik
Bosanka
kupina
jaran
Malena
roki
zone
Kimi
Beba
prolaznik
beca
dzejdzej
miki39
Holidej
Lili
Stiv
22 posters
Stranica 32 / 36.
Stranica 32 / 36. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Re: Kafana - Non-stop radimo
Holidej je napisao/la:
Ako vam je povolji da ne trazim drugog.
Ma taman je..vidi ga samo kako ravno drzi taj posluzavnik,,da sad ne idem u detalje
V E R I C A 80- Stariji forumaš
Sjedim u ovoj nasoj,to jest Mujinoj kafani i razmisljam kakvu li to moc kafane imaju da covijek u njima gubi cast,porodicu i sve sto je zaradio?
Zasto neki ljudi mogu popiti i lijepo se družiti,pa znati kad je dosta,a neki neznaju ni kud su pošli,ni kad su tu došli?
Slusam kako jedan kaze da je jutros posao po kruh u Gorice,a uvece zove da se dodje po njega u Omerbegovacu.
Ili krenuo u Grbavicu da nadje kobajagi nekog majstora,a uvece zatvara kafanu u Batkusi.
Kad krene u Ulice,javi se iz Gradačca.
Majko moja,sto bi voljela samo jedan dan zivjet tako da neznam nista.A oni mi vele da je to tezak zivot i nedao ga Bog nikom.Toliko tezak da se netrijezne nikako.
Bosanka- Stariji forumaš
Evo Bosanko,,pa da nam i Mile jos odpjeva.....i zaspat cu sa osmjehom
V E R I C A 80- Stariji forumaš
Eto sad kad sam zavrsila zadacu koju nam sef zadade, mogla bi se koja i popit.
Lili- Legenda foruma
Stiv je napisao/la:Lili zasluzila si. Ajde da popijemo
Kako samo znade cime da me posluzis? Mora da je ostala u sjecanju Zdrijepceva krv..
Hvala sefe. Zivio.
Lili- Legenda foruma
Poziv za sve koji nisu dugu bili u kafani da navrate.Lijepo vrijeme...terasa radi....ima mjesta za dvjesta...
Lili- Legenda foruma
Joj Lili kako te lijepo viditi u kafani. Upravo sam jucer ubrao svjezih mirisljavih ruza i od njih pravim liker. Prosle godine sam to isprobao i mislim da nema biljeg likera nego ovog od ruza. Volio bih kad bi zajedno negdje uz lijepo drustvo isprobali ovaj liker
Stiv- Admin
Lili je napisao/la:Poziv za sve koji nisu dugu bili u kafani da navrate.Lijepo vrijeme...terasa radi....ima mjesta za dvjesta...
evo me..:-))
miki39- Stariji forumaš
Stiv je napisao/la:Joj Lili kako te lijepo viditi u kafani. Upravo sam jucer ubrao svjezih mirisljavih ruza i od njih pravim liker. Prosle godine sam to isprobao i mislim da nema biljeg likera nego ovog od ruza. Volio bih kad bi zajedno negdje uz lijepo drustvo isprobali ovaj liker
Joooj sefe to bi bilo dobro...neznam kakav je to liker..ja samo znam ono sto sam kao dijete pila sto su nasi roditelji kod kuce davno nekad pravili od ruza, ali to je bio vise sok nego liker.....
Lili- Legenda foruma
hehe i ja se sjecam soka od ruza i moja ga je mama pravila ali ovo je liker od ruza i sigurno najbolji liker sto postoji. U Augustu ga isprobavamo u Bosni, vazi?
Stiv- Admin
bez veze mujo navracam se kod tebe
vise ni tvoje pice mi ne pomaze
ipak sam se napijo....
vise ni tvoje pice mi ne pomaze
ipak sam se napijo....
prolaznik- Stariji forumaš
imas pravo prolaznik...uzdaj se use i u svoje kljuse,ugledaj se na mene
miki39- Stariji forumaš
Ma gdje si Miki nema te ni za tvoj rodjendan da popijemo po jednu
Stiv- Admin
Stiv je napisao/la:Ma gdje si Miki nema te ni za tvoj rodjendan da popijemo po jednu
Nema nje po kafanama, zena posve "fina".
Lili- Legenda foruma
Lili je napisao/la:Stiv je napisao/la:Ma gdje si Miki nema te ni za tvoj rodjendan da popijemo po jednu
Nema nje po kafanama, zena posve "fina".
pa nema zene vise po kafanama
citala zena koliko pice skodi
i cvrsto odlucila da ne cita vise....
prolaznik- Stariji forumaš
Stranica 32 / 36. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Stranica 32 / 36.